CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod
MUDr. Hartlová - nemoc a výzva Tisk E-mail

Vážení starostové, 

vzhledem k tomu, že jsem onemocněla COVIDem 19 a zůstávám s horečkami a bolestmi celého těla doma, prosím o zveřejnění níže uvedené informace:
 
Od 19/10  prozatím do 27/10 bude moje  ordinace ve Mšeně uzavřena.
Prosím pacienty, kteří potřebují akutní konzultaci, léky či podobně, aby mi v době 10-13 hodin volali na mé soukromé číslo 739 32 31 49, 
NE SMS ( telefon je přesměrován), event. psali na Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny - touto cestou mohu vyřešit recepty, konzultace zdr. stavu, eNeschopenky, karantény, žádanky na testování apod. 
Pacienti, kteří budou potřebovat vyšetření - zástup dr. Krejčí v jeho ordinaci. 
 Znovu vypisuji možné příznaky COVID 19 ( prosím o zveřejnění - opakovaně mi lidé říkají, že mají jenom rýmu, či "jenom" 37 st C - u každého může onemocnění probíhat jinak):
- teplota, klidně i jen 37 st C
-bolesti hlavy, zpočátku mohou být mírné
-bolesti svalů a kloubů, kůže
-průjem, zvracení
-ztráta čichu
-kašel... může se přidružit později
 
Cílem výše uvedeného je, aby  se co nejméně lidí obracelo po dobu mé nepřítomnosti na dr. Krejčího, neboť každý praktický lékař je plně vytížen ve své ambulanci ( já jsem poslední týden strávila administrativou  jenom kolem Covidu denně cca 3 hodiny nad rámec pracovní doby - toto nemohu chtít po zástupu).
 
Prosím Vás jako autority v obcích, abyste trvali na důsledném dodržování protiepidemických opatření.
Opakovaně jsem se sama setkala s pacienty, kteří byli schopni přijít ke mě do ordinace s kašlem a teplotou navzdory informační ceduli u vchodu do ordinace, a nebo šli ( vědomě)  s horečkou do práce a nakazili ostatní.
 
Děkuji, všem přeji pevné zdraví, v případě jakýchkoliv nejasností či potřeby konzultace Vám budu dle stavu k dispozici,
MUDr. Kateřina Hartlová, praktická lékařka Mšeno
 
P.S.: Jako pozitivum nastalé  situace vidím aspoň  to,  že po odstonání budu trvale pacientům k dispozici bez většího rizika vyřazení z provozu.
 
< Předch.   Další >
Advertisement