CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod
Stránecký běh - 11. ročník Tisk E-mail

Výsledky 11. ročníku SB 2021

Pavel Mrácek st. napsal:

Ve Stránce se konal 11. ročník Stráneckého běhu.

Po dlouhém odkladu zaviněném pandemií koronaviru se 11. ročník Stráneckého běhu uskutečnil až 4.9.2021. Prezentovalo se 87 sportovců. Chodců 19 na 5 400 metrů, CVRČKŮ 20 na 100 metrů a 400 metrů a běžců 48 na 5 400 metrů.

Krátce po poledni byla zahájená prezence chodců, Cvrčků a běžců. Ve 13:15 pan Štefan Dvorščík, starosta Obce Stránka, svým proslovem zahájil 11. ročník Stráneckého běhu. Poté následovalo poděkování sponzorům a předání upomínkových předmětů od hlavního pořadatele.

Sponzoři Stráneckého běhu jsou: OÚ Stránka, 1. zemědělská a.s. Chorušice,OMA, Jaroslava Kloudová, Ála Oupická, Linda Bartošová, Lukáš Paluska.

Ve 13:30 byl odstartován Stránecký pochod a poté následoval start CVRČKŮ na 100 metrů a 400 metrů. Ve 14:00 hodin byl odstartován hlavní závod na 5 400 metrů, kterého se zúčastnilo 48 běžců. Téměř po celé trati se povzbuzovalo, ale nejvíce se fandilo při doběhu závodníků do cíle, kde byla fantastická atmosféra.

Po doběhu všech závodníků se účastníci přemístili na sportovní hřiště. O začátek kulturního programu se postarali zvukaři, kteří pustili nahranou Stráneckou hymnu. Text a hudbu složil pan Vlastimil Čáp. Program pokračoval vyhlášení CVRČKŮ na 100 a 400 metrů. Každý z účastníků tohoto závodu pro nejmenší obdržel keramickou medaili, diplom a tašku, ve které byly upomínkové předměty. Před vyhlášením výsledků hlavního závodu hlavní pořadatel poděkoval všem pořadatelům – Jarce Kloudové, Markétě Bártové, Jitce Kalivodové, Markétě Palkoskové, Daně Dlouhé, Janě Plašilové, Vlastě Mráčkové, Štefanu Dvorščíkovi st., Lukáši Paluskovi, Ladislavu Prchlému a Petrovi Prchlému - a předal jim upomínkovou medaili. Poté došlo na vyhlášení a předání upomínkových pohárů v kategorií žen a mužů, při kterém nebyla nouze o legraci a přítomní se nádherně bavili a hlasitě smáli.

O ukončení 11. ročníku Stráneckého běhu se svým závěrečným proslovem postaral pan starosta Štefan Dvorščík. Všichni zúčastnění se již těší na další ročník, který jak doufáme proběhne konečně v řádném termínu – tj. první dubnová sobota.

 

Aktualizováno ( Pondělí, 20 září 2021 )
 
< Předch.   Další >
Advertisement