CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod arrow Aktuality arrow Velikonoční odpoledne pro děti
Velikonoční odpoledne pro děti Tisk E-mail

Kulturní komise OÚ Stránka Vás zve na

JARNÍ, VELIKONOČNÍ a tvořivé odpoledne

+ MAŠKARNÍ KARNEVAL pro děti

v sobotu 30. 3. 2024 od 14.00 hod. v místní hospodě

Přijďte si užít zábavné odpoledne s dětmi. Vyrobíme si dekoraci na Velikonoce. Zatančíme si v maskách. A nakonec se vydáme po stopách velikonočního zajíčka najít poklad.

Kulturní komise OÚ ve Stránce pořádala v sobotu 30. března dětský maškarní karneval. Začátek akce byl ve 14.00 hod. na sále místní hospody, kde si děti mohly vyrobit nebo upravit svoje masky. Součástí maškarního karnevalu byla naučná stezka „Po stopách velikonočního zajíčka“. Byly vyznačeny 2 trasy v obci, kde děti plnily různé úkoly. Po splnění úkolů každé dítě dostalo dárek.

Po ukončení stezky se děti opět sešly na sále hospody, kde si zatancovaly v maskách a doplnily energii při občerstvení. K poslechu a tanci hrál reprodukovanou hudbu pan Ladislav Prchlý. Toto předvelikonoční odpoledne pro děti měly pracovnice kulturní komise velmi pěkně a zajímavě připravené. Odměnou byla radost a spokojenost 38 dětí, které se akce zúčastnily. Chtěl bych poděkovat pracovnicím kulturní komise za věnovaný čas na přípravu a organizaci této povedené akce. - starosta obce

 

Aktualizováno ( Pondělí, 22 duben 2024 )
 
< Předch.   Další >
Advertisement