CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod arrow Aktuality arrow Nabídka prodeje - rohlík.cz
Nabídka prodeje - rohlík.cz Tisk E-mail

Nabídka ROHLIK.CZ

„V minulých dnech jsme začali rozvážet nákupy z Rohlik.cz i do Stránky, ale i okolních obcí Tajná, Ostrý. Díky tomu si mohou vaši obyvatelé teď jednoduše a rychle nakoupit online a my jim jejich nákup do pár hodin přivezeme až ke dveřím, dokonce i během víkendů a svátků.

Na Rohlíku najdete sortiment jako v žádném jiném obchodě. Odlišujeme se velkou nabídkou převážně lokálních farmářských produktů (ovoce, zeleniny, mléčných výrobků i masa) za cenu nefarmářských, a protože věříme, že skvělé jídlo musí být maximálně čerstvé a kvalitní- ovoce, či zelenina od nás může být z pole, na vašem stole, již za 6 hodin, neboť s farmáři spolupracujeme dlouhodobě a napřímo. Současně ale nabízíme i běžný sortiment, který najdete v kamenných prodejnách, potřeby pro domácnost, ROSSMANN drogerii a kosmetiku, BENU lékárnu, produkty Marks and Spencer či krmivo pro vaše mazlíčky.

Pro ty, kteří to potřebují nejvíce, máme programy jako klub Rohlíček pro rodiny s dětmi do 12 let, nebo Rohlík bez bariér pro seniory, či držitele průkazu ZTP. Tyto kluby jsou samozřejmě zdarma a nabízí spoustu výhod, jako dopravu zdarma, slevy na vybrané produkty, a pro seniory, kteří nemají internet, nebo si třeba úplně nerozumí s technikou, nabízíme možnost telefonických objednávek na čísle +420800730740 .

Abychom mohli zajistit, že se k zákazníkům dostane opravdu jen to nejlepší, pečlivě každý den kontrolujeme kvalitu zboží a ručíme za teplotní řetězec až k vašim dveřím - takže zmrzlina, kterou si objednáte, opravdu dorazí jako zmrzlina.

Naši kurýři doručují v hodinových slotech a jakkoliv velký nákup, vynesou třeba do desátého patra. U větších nákupů máte přitom dopravu vždy zdarma.“

Aktualizováno ( Středa, 10 duben 2024 )
 
< Předch.   Další >
Advertisement