CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod
Ohlašování pálení Tisk E-mail

Od 1.4.2009 poskytuje Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje novou službu občanům při ohlašování pálení.

Nová služba Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje pro evidenci a hlášení pálení odpadu a spalování hořlavých látek.

Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje poskytuje od dubna letošního roku novou službu pro veřejnost – evidenci pálení prostřednictvím internetu. Nová služba je určena především pro právnické a podnikající fyzické osoby, které provádí spalování hořlavých látek ve smyslu zákona č.133/1985 Sb., o požární ochraně.

Této služby mohou využít i fyzické osoby, které provádí jednorázové spalování biologického odpadu – příkladně jarní spalování větví z průklestu ovocných stromů, pokud tuto činnost nezakazuje místní úprava.
Zaevidování pálení pomocí této aplikace nezbavuje právnickou (podnikající fyzickou) osobu zákonné povinnosti stanovit a předem oznámit příslušnému HZS opatření proti vzniku a šíření požáru. HZS může tato opatření doplnit, popřípadě pálení zakázat.

Na internetových stránkách HZS Středočeského kraje – www.hzskladno.cz (http://hzssk.webrex.cz) si najdete odkaz Aplikace pálení a vyplníte příslušnou tabulku, kterou odešlete. Tím jste zaregistrovali Vaše pálení do programu ohlášení pálení a splnili svou ohlašovací povinnost v předmětné věci.
 

 
< Předch.   Další >
Advertisement