CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod arrow Z Obecního úřadu arrow Úřední deska arrow Sčítání lidu 2011 - došetřování
Sčítání lidu 2011 - došetřování Tisk E-mail

SČÍTÁNÍ LIDU, DOMŮ A BYTŮ 2011

Etapa terénních prací v současné době končí.

Český statistický úřad ovšem připravuje na nadcházející dny tzv. došetřování neodevzdaných sčítacích formulářů (odkaz na pdf soubor). Při této akci vybraní sčítací komisaři, kterými jsou v tomto případě výhradně zaměstnanci ČSÚ, navštíví ty domácnosti, které prokazatelně sčítací formuláře převzaly, ale dosud je žádným způsobem vyplněné neodevzdaly. ČSÚ dává touto akcí domácnostem ještě jednu možnost, jak splnit svou povinnost a formuláře odevzdat.
Zároveň jsou vyvěšeny vývěsky s vymezením území, na němž je došetřování prováděno, jmény a čísly průkazů sčítacích komisařů oprávněných provádět došetřování a dalšími údaji. Seznam sčítacích komisařů oprávněných k došetřování je zveřejněn rovněž na internetových stránkách www.scitani.cz.
Došetřování bude probíhat ve dnech 19. až 30. května, internetový server, na němž je možné sčítací formuláře vyplnit a odeslat elektronicky, bude v provozu až do 5. června.

Obec Stránka

Část obce

Sčítací obvod

Poznámka

Stránka

193006

část obvodu – seznam čísel popisných

Tajná

193006

část obvodu – seznam čísel popisných

Ostrý

193006

část obvodu – seznam čísel popisných

Elektronické formuláře Sčítání lidu, domů a bytů 2011 bude možné stáhnout a odeslat až po rozhodném okamžiku, tj. od 26. března 2011, a to pouze v případě, že jste převzal papírové formuláře od sčítacího komisaře. Na papírových formulářích naleznete přístupové kódy nutné pro vstup do aplikace pro stažení a odeslání elektronických formulářů. Komisaři oznámíte, že budete formuláře vyplňovat elektronicky a že se k Vám tedy nemusí vracet pro vyplněné papírové formuláře.

26. března 2011

V tento den je možné začít odevzdávat vyplněné sčítací formuláře.

Existují tři základní cesty:
• Internet
• Předání sčítacímu komisaři
• Odeslání poštou v obálce nebo odevzdání na kterékoliv poště

14. dubna 2011 - poslední den

Do tohoto dne mají všichni podle zákona odevzdat formuláře – ať už je budou odesílat přes internet, poštou v obálce nebo osobně předávat sčítacímu komisaři.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 22 březen 2012 )
 
< Předch.   Další >
Advertisement