CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod
Stránečtí běžci na Mělníku Tisk E-mail

TJ Sokol na Mělníce, oddíl atletiky pořádal 8. ročník „O POHÁR STAROSTY T. J. SOKOL MĚLNÍK". Závody se konaly na na dráze na hřišti pod Tyršovým domem ve středu 9. října 2013.
Po ukončení prezentace závodníků následovalo slavnostní zahájení. Nejdříve promluvil k nastoupeným závodníkům hlavní rozhodčí Ondřej Čerepušťák, který poté předal slovo panu řediteli závodu Ing. Igoru Veterníkovi. Ten popřál všem zúčastněným, co nejlepší sportovní výkon a též dodal, aby soutěžní klání probíhalo v duchu fair play. Po slibu závodníků a rozhodčích odstartoval hlavní rozhodčí Ing. Jan Konop první kategorii – předškolní děti. Dále sportovní program pokračoval dle propozic. Atmosféra závodu byla fantastická, povzbuzování bylo hlasité a závodníkům v proběhu závodu dodávalo čerstvé síly. Této sportovní akce se zúčastnilo 200 borců. TJ Sokol Mšeno vyslalo 31 členů a přivezlo jednu zlatou, jednu stříbrnou a jednu bronzovou medaili.

Tři běžci, kteří bydlí zde ve Stránce a reprezentují TJ Sokol Mšeno si zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Byli to:

Kristýnka Dvorščíková si vedla výborně a 300 metrů uběhla v čase 1:03 a v silné konkurenci obsadila deváté místo. Tato dívenka běžela i na letošním 3. ročníku Stráneckého běhu, kde absolvovala trať dlouhou 400 metrů.

Lukáš Paluska v hlavním závodě, který nese název Memoriál Ing. Bohuslava Bubníka, obsadil šestou příčku. Rychlejší začátek závodu mu ubral trošku sil v závěru a 3000 metrů uběhl za 12:02. Tento borec na Stránecké časovce obsadil druhé místo, když 1080 metrů zdolal ve skvělém čase 3:39.

Pavel Mráček st. v kategorii veteránů obsadil první místo. Tato kategorie byla hodnocena pomocí věkových koeficientů, dosažený výkon byl vynásoben příslušným věkem a poté bylo určeno pořadí.

Doufám, že zde bydlí i jiní sportovci, kteří se jdou rádi proběhnout. Pro tyto běžce budou Příznivci běhu pořádat v příštím roce 2014 dva závody – 4. ročník Stráneckého běhu, který se uskuteční 5. dubna 2014 a Stráneckou časovku, u které je termín stanoven na 20. září 2014.

Pavel Mráček st.

Aktualizováno ( Středa, 06 listopad 2013 )
 
< Předch.   Další >
Advertisement