CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod
Silvestrovský běh Tisk E-mail

Ve Stránce se běžel Silvestrovský běh. Příznivci běhu Stránka uspořádali na Silvestra běh, který byl pro sportovce posledním běžeckým závodem pro rok 2017.

Pozvánku na tento běh obdrželo třináct běžců. Závod se běžel na čtyři okruhy o celkové délce 2 000 metrů.

Sraz byl ve třináct hodin před budovou obecního úřadu a následovalo seznámení s tratí. Pavel Mráček st., hlavní organizátor závodu, provedl účastníky okruhem o délce 500 metrů. Po seznámení s tratí, si závodníci zvolili individuální rozcvičení a v 13:45 byl odstartován Silvestrovský běh.

Hlavní favorité závodu - Pavel Mráček ml. a Josef Vyhlas – šli hned od startu do čela startovního pole. Ostatní běžci si zvolili tempo podle svých možností a zkušeností. Startér a časoměřič Ivo Hury hlásil mezičasy jednotlivých kol a v cíli potom výsledný čas každého závodníka. Tento čas Jitka s Alenou zapisovaly do připravených listin. Po doběhu posledního běžce, pořadatelky připravily diplomy a následovalo vyhlášení.

Po doběhu a při vyhlášení výsledků se všichni zúčastnění mohli občerstvit pamlsky, výborným svařákem a grogem od Iva. Jeho vynikající svařák měl velký úspěch. Hlavní pořadatel se po skončení vyhlášení zeptal zúčastněných běžců, zda se má Silvestrovský běh ve Stránce konat i v dalším roce. Ohlušující odpověď ANO, byla pro pořadatele potěšující. Po skončení vyhlášení výsledků panovala výborná nálada a bylo si stále o čem povídat. V šestnáct hodin si přítomní popřáli vše nejlepší do nového roku a rozjeli se do svých domovů.

Silvestrovský běh ve výsledcích:

Ženy 2 000 metrů

Mína Sugdolová 500 metrů - čas 2:36 (šestiletá dívenka)

  1. Dana Palusková - čas 10:00
  2. Zdeňka Vyhlasová - čas 11:10
  3. Lenka Oumrtová - čas 11:43

Muži 2 000 metrů

  1. Pavel Mráček ml. - čas 6:56
  2. Josef Vyhlas - čas 7:52
  3. Pavel Mráček st. - čas 8:28
  4. Daniel Petřikov - čas 8:52
  5. Jan Kozlík - čas 9:36
  6. Luděk Vízner - čas 10:14
  7. Arnošt Studnička - čas 10:28 (nejstarší účast ník 75 let)
  8. Miroslav Chroust - čas 10:52

Hlavní pořadatel děkuje sponzorům a pořadatelům za vynikající spolupráci. Bez jejich přičinění by se tento Silvestrovský běh ve Stránce nemohl konat.

napsal: P. Mráček st.

Aktualizováno ( Neděle, 21 leden 2018 )
 
Další >
Advertisement