CervenaModraZelenaOranzovaFialova
Zmenseni velikosti textuNavrat do puvodni velikostiZvetseni velikosti textu

Změny na webu

Jste zde: Úvod
Sázení pámětních lip a čarodějnice Tisk E-mail

Pondělí 30. 4. 2018 od 16.00 hod.

Zastupitelstvo obce Stránka zve všechny zájemce k účasti na sázení pěti pamětních lip ke 100. výročí vzniku ČSR. Výsadba bude probíhat od 16.00 hod. a první lípa bude zasazena v horní části obce u hospůdky paní Maximové.

V předvečer prvního máje, v pondělí 30. dubna, uspořádalo zastupitelstvo obce Stránka vysázení pěti pamětních lip u příležitosti 100. výročí vzniku samostatného československého státu. Akce se zúčastnili nejenom zastupitelé, ale výsadba lip proběhla i za hojné účasti občanů Stránky všech věkových kategorií a pod dohledem odborné firmy.

V průběhu akce byl položen věnec a kytice k pomníku padlých ve 2. světové válce.

Po 20.00 hod. bude zapálena na místním hřišti tradiční čarodějnice. Pro děti do 15 let bude připraveno občerstvení a dospělí občané si budou moci na hřišti občerstvení zakoupit.

Po vysazení pamětních lip se občané přesunuli na místní hřiště, kde kulturní komise OÚ pořádala tradiční pálení čarodějnic s připraveným občerstvením pro děti. Na „suchu a o hladu“ nezůstal ale ani dospělý doprovod, který mohl využít pohostinských služeb přímo na hřišti. Nejmenší účastníci si krátili chvíle na herních prvcích dětského hřiště.

 

 

Aktualizováno ( Úterý, 22 květen 2018 )
 
< Předch.   Další >
Advertisement